Job Search

 

 

 

Carlsberg Srbija d.o.o. posluje u sastavu Carlsberg Group, četvrte po veličini svetske kompanije za proizvodnju piva. Carlsberg Group trenutno posluje u više od 150 zemalja i na svetskom nivou ukupno zapošljava oko 40.000 ljudi.
 
U septembru 2003. godine kompanija Carlsberg Breweries A/S otkupila je većinski deo akcija Pivare Čelarevo a.d. u jednoj od  najuspešnijih privatizacija u Srbiji, čime se kompanija Carlsberg svrstava među najveće strane investitore u srpsku privredu, sa ukupnom investicijom od preko 200 miliona evra.
 
U novembru 2005. godine pivara je ponela prestižno ime Carlsberg Srbija d.o.o. i postala deo međunarodnog koncerna za prozvodnju piva Carlsberg Breweries A/S.
 
Na tržištu Srbije kompanija distribuira i proizvodi brojne brendove piva, među kojima su LAV, LAV Dunđerski, LAV Twist, Merak, Carlsberg, Tuborg, Budweiser Budvar,  Guinness, Erdinger, Grimbergen, kao i  popularni sajder Somersby.
 
Osnovni motiv svih napora kompanije је da svojim potrošačima uvek pruži najkvalitetnije proizvode. Kompanija je svesna da poslednja ocena uvek dolazi od potrošača i poslovnih partnera, stoga je glavni motiv upravo njihovo zadovoljstvo. Svoj strateški pravac u ostvarivanju svih poslovnih ciljeva kompanija postiže kroz zajednički rad i neprestanu razmenu ideja koristeći i napredna iskustva sa svih tržišta na kojima kompanija Carlsberg posluje.
Otvorene pozicije
No current openings meet search criteria


  Follow Carlsberg Group on LinkedIn