Job Search

JOBB I RINGNES

Ringnes har gjennom mer enn 130 års vekst blitt Norges største bryggeri og er i dag en av landets største merkevarebedrifter.

1200 medarbeidere jobber hver dag for å sikre leveransene av øl, brus og vann til hele det norske drikkevaremarkedet.  I Ringnes' portefølje finnes nasjonale og lokale ølmerker, som Frydenlund, E.C. Dahls, Tou, Arendalspils og Nordlandspils. I tillegg er Ringnes produsent av kjente merkevarer som Farris, Imsdal og Solo.

Egenutvikling og arbeidsglede skal prege våre medarbeidere, derfor legger vi stor vekt på at den enkelte skal få opplæring og videreutvikling tilpasset hans eller hennes behov.

 

En del av Carlsberg Group - verdenes fjerde største bryggerikonsern

Ringnes eies av Carlsberg Group, og gjennom Carlsbergs internasjonale bryggerinettverk utveksler Ringnes kompetanse og får tilgang til noen av verdens mest kjente ølmerker. Ringnes leverer i dag blant annet Carlsberg, Tuborg, Guinness, Kilkenny og Kronenbourg 1664 til det norske markedet.

Et multinasjonalt selskap med en stolt lokal arv

Med over 45.000 ansatte har Carlsberg en sterk lokal tilstedeværelse i 50 land i Europa og Asia. Vi jobber hele tiden med å utvikle og utvide vår virksomhet slik at vi kan tilby best mulig produkter til forbrukere over hele verden.   Follow Carlsberg Group on LinkedIn

 

Vacant jobs
No current openings meet search criteria